Jan 24, 2008, 5:34 PM

Истина 

  Poetry » East forms
974 0 15

 

В порой от лъжи

безмълвна Истина стои...

Търси да се скрие...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??