Jun 7, 2012, 10:12 AM

Истина 

  Poetry » Other
461 0 1

Истина

 

Това вечно движение в кръговрат

се втурва като хала в кръвта ми.

Докато открия в ден единствен миг

тревожната близост на тази магия.

 

Цялата галактика ще ме приеме

такава, каквато съм - горда, уморена.

Защото имам много сметки да уреждам,

дори с нея приятелка да стана.

 

Зная че така ще бъде!

Дори в това движение велико

пак ще продължи моята

мисъл без начало.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??