Aug 20, 2021, 10:11 PM

Истина! 

  Poetry » Other
149 0 0

Истина!

Истина ли е,че

светът ни е реален?

Истина ли е,че животът

не е безкраен? Истина ли

е,че човечеството е ужасно 

и в света става все по-марчно?

 

Слънцето залязва. Дали отново ще

изгрее или само тъмница ще остане 

и слънцето няма да свети както преди 

да ни дава енергия със своите лъчи. 

 

А истината ли е,че и слънцето е реално?

Или просто е било само холограмно. И сме 

се радвали на празно. Истина ли е,че изобщо съществуваме на тази земя? И 

дали сме готови да минем през това, защото 

може да е няква лъжа и никой да не вярва на това. 

 

 

Автор: Захари Първанов

© Захари Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??