Apr 28, 2012, 12:48 AM

Истинска 

  Poetry » Love
764 0 1

Дете с очи красиви
тъжни с бликнали сълзи
в мен живееше не ме напускаше
погледна в тях
видя моите мечти
завинаги с мен да си
Взирах се в мрака
нямаше кой любов да ми даде...
просто заспивах... сънувах те
Спирах да се надявам да дойде сетният ми час
просто мислех мечтаех за Нас
Не е е любов несподелена
ти дойде и стопли душата ми студена
Обичам те не защото имаш
най-красивите очи
Избра до края с мен да си
С усмивка сбъдна моите мечти
Едно цяло да сме Аз и Ти...
Скъпа запомни... заедно завинаги
каквото и да ни дели...
Съдбата отреди
далеч от мен да си
силно да мечтаем
под луната да останем
Все по-красиви бяха дните с теб
помня как заклех се
"Красавице ще те обичам дори след век"
Все по-силно биеше
 моето сърце
миг след миг в главата ми се луташе
Колко си прекрасна думи
нямам да опиша
искам целувката ти страстна
погледът ми
по теб въздиша
Искам твоите ръце да ме прегръщат
само твоите думи усмивката ми връщат
От щастие сълзите ти с устни
ще попия
болката от сърцето ти с
усмивка ще изтрия.
За теб бейби всеки шибаняк ще убия
От мен ти не потърси парите
 и това те направи номер 1
сред жените
Заслужаваш най доброто
за теб любима... ще преборя и злото.
Трета година откакто в мен болката загина
Само теб обичам
в любов вечна ти се
вричам
Ти си моето момиче и за нищо няма да те заменя
ти си моето сърце а без него ще умра
Ще остана с теб до края ми прошепна
сега живеем в рая
Благодаря ти че повярва и сбъднахме
нашите мечти
Не бих те сравнил с някоя кифла... Скъпа ти си Класа
хах по тях не бих хвърлил и фаса
Искам да те виждам щастлива
боли ме скъпа
когато за миг те видя унила
Изваяното ти тяло
с устни ще обиколя дори да си
на край света
Ръцете ти ще държа и само
наша е нощта
Светът е създаден за двама
в моя място за курви няма
Винаги единствена си била
и гори от любов моята душа
Ти си моята съдба моята истина
Моята жена... една Сбъдната мечта
Обичам те не защото имаш
най-красивите очи
Избра до края с мен да си
С усмивка сбъдна моите мечти
Едно цяло да сме Аз и Ти...
Скъпа запомни... заедно завинаги
каквото и да ни дели...

© Петьо Каменополски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??