Oct 1, 2018, 10:53 AM

Истинска Любов 

  Poetry » Other
506 0 1

Ти всеки ден изгряваш на небосклона и ни се усмихваш, и казваш добро утро.

Даряваш ни с топлината и светлината си, с всичката Любов, която съдържа

Твоят Величествен Дух. Твоята усмивка никога не залязва.

Имаш само едно желание, хората да се усмихнат като Теб.

Чакаш търпеливо, благодарен на живота и никога не губиш надежда.

Аз те разбрах,благодарих Ти и пожелах да стана като Теб.

Пожелавам на всички да станат като Теб, за един по-добър и истински живот.

© Куни Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Правилно е разбирането ти, че смисълът е да станем съвършени като Него! Това е нашето духовно пътуване през света!
Random works
: ??:??