Sep 10, 2008, 12:47 PM

Истински не си живял 

  Poetry » Other
886 0 14
Така неистово се страхувам,
като сърна в предсмъртен скок.
За свободата истинска жадувам
в този груб и труден живот.

Искам да обичам всеотдайно,
без следа от ревност и тъга.
Но уви, това е невъзможно,
без тях не съществува любовта.

Себе си желая да намеря,
сред толкова много съдби.
Но трябва, преди да го сторя,
да пролея стотици сълзи.

Всичко в живота така е:
черно и бяло се редуват в света.
И ако не си опитал и от двете,
ти истински не си живял.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??