Jun 21, 2011, 2:45 PM

Истински обичам те, море 

  Poetry
586 0 2

ИСТИНСКИ ОБИЧАМ ТЕ, МОРЕ!

 

Морето... -

толкова непредсказуемо, свободно...

Като детето -

невинно, синеоко, превъзходно!

Към морето обичта

ми е тъй голяма!

Морето - моята мечта...

По-искрена мечта от тази няма!

Истински обичам те, море!

Ти си моето сърце.

 

Отиват си, а после пак се връщат...

в морската пяна те се превръщат.

Това са вълните -

твоят тих ритъм...

"По тебе сълзите

ще спрат ли?" - се питам...

 

Ралица Костова

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??