Oct 23, 2009, 12:16 AM

История с неясен край 

  Poetry » Love
626 0 0

Тази вечер моето сърце молитва изрича,
страда, плаче, защото те обича.
Може да е малко и да ти се струва смешно,
но то те обича горещо.

Вечер крия сълзите,
а ти оставаш в мечтите.
Като светла пътеводна звезда,
играеш си с мен и любовта.

Веднъж "обичам те" изричаш,
когато аз го казвам, тичаш.
Защо все така се получава при нас,
кога ще дойде нашият щастлив час.

Кога ще мога да те прегърна
и на света гръб да обърна.
Без да ме е страх, че ще ме оставиш
и като ненужен спомен ще ме забравиш.

Когато си тъжен и сам,
погледни и ще видиш там,
в небето, едни звезди
и помни, едно сърце за теб тупти.

                                                                        Посвещава се на сляпата любов и това да вярваш в нещо, което може да не просъществува никога :)

© Ралица Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??