ИСТОРИЯ ЗА ШАРАНИ
Шарани по петнайсет килограма
реката Скът не може да отгледа.
Опитват се отново чрез измама
да кажат, че народът кривоглед е.
"В страха ви тези риби ви се виждат
големи като лодка на спасител!"
Обрекохте ни, а сега обиждате...
Защо ли пак сме жертва изкупителна?
Без отговор във Мизия ще рухват
една след друга къщите заляти.
Не си виновен, облако ле пухкав,
а господата с калните заплати!
04.08.2014г.
© Мария Панайотова All rights reserved.