Dec 22, 2014, 1:47 PM

It won't be Christmas... 

  Poetry » Love
953 0 2

                             „I cried a little…“
„It won’t be Christmas, if I stay!“
Това ú казах аз на тръгване,
а тя погледна ме и каза: „Живей,
а аз ще чакам твоето завръщане!“

„It won’t be Christmas, if I stay!“
Най-малко искам да ти оставя скръб,
но Животът, мила, е ужасен злодей,
който взима ме от тебе всеки път!

„It won’t be Christmas, if I stay!“
Защото чудото е тук да се завърна,
да видя как сияеш, как къщата грее
от щастието в миг да те прегърна!

„It won’t be Christmas, if I stay!“
Животът сложен е, какво да се прави...
сълзите ú бликват, а навън фучи и вей,
помълча малко тя, а после добави:

„It won’t be Christmas, if YOU stay!
Ще те чакам да се видим по- нататък
и когато дойде времето, през сълзи ще се смея,
защото си за Коледа желания подарък!
                                                               14.12.14

© Дилян Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • БЛагодаря много!
  • Оригинално съчетаване и демонстрация на възможностите, които предоставят за поезия двата езика - български и английски. Хареса ми цялостното ти изпълнение, Диляне, както и финала! Продължавай да експериментираш по този неочакван и стойностен начин. Свежо и оригинално е!

    Весели Коледни празници!
Random works
: ??:??