Feb 5, 2019, 11:34 AM

Из дневниците на царския шут 

  Poetry
391 2 3

Оди сей, Одисей,

че Пене лопа

С тенджери, тигани!

Толкоз челяд, Царю мой,

трябва да се храни!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??