Nov 8, 2009, 1:56 PM

Из спомените на една мечка 

  Poetry » Love
527 0 3

Жадни протегнаха ръцете,

дюлево дърво да коренят...

Сърцето вика - спрете,

плодовете ще се изменят!

Момчето тихо зарида -

как аромата им да пренеса?!

При глухарче аз ще ходя,

дюлев аромат да подаря.

Светна, гръмна, тресна,

мисъл ясна озари,

усмивка блага блесна -

Бог ли ме дари?...

... Ще се къпя в плодове и цвят

с вълшебен дюлев аромат,

ще те потопя тогаз,

в целувка сладка Аз!

 

С благодарност за малкото глухарче.

© Дух All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??