Jun 20, 2006, 7:39 AM

Из тъмните дебри на едно общество 

  Poetry
626 0 1

 Из тъмните дебри на едно общество

Сама съм...
чувствам се сама...
и сама живея...
заобиколена от стотици хора...
но аз все още съм сама,
сама, потънала в сива самота...
изгаряща от черни мисли за света.
И не свършват... продължават  с векове...
и се чуват само гневни пристъпи и:
- „ще се мре”
Но защо да се задълбочавам?...
Всъщност аз не прекалявам,
даже доста ви спестявам,
действителността е още по-жестока,
просто трябва да сме оптимисти,
той ще дойде тока!
                                                  

© Ани Ракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ани , пишеш хубаво , макар и много тъжно
    Надявам се това което те подтиква да пишеш така да е богата образност , а не личен сблъсък с реалността и смърта .
    Навяваш ми тъга със своята младежка самота .
    Ако това за теб е важно , продължавай все така ,
    но не забравяй че усмивката също част е от света
Random works
: ??:??