Sep 22, 2009, 10:56 PM

Избавление 

  Poetry » Love
615 0 2

Убиваш във мене всяко желание,

терзаеш безспир, изпълнен със плам.

Сякаш едничкото твое щастие

е да разпалваш със думи пожар.

 

Но не обич при тебе ме връща.

Омразата до днес ме крепи.

Дори когато нежно целуваш ме,

аз мразя те, мразя те, мразя те!

Чуваш ли?!

 

И опитах друг да намразя,

друг да обикна, друг да си ти.

И опитвах, но съм безсилна !

Себе си, него, теб…

Никой не промених.

 

Научи ме към друг да почувствам,

научи ме теб да забравя…

Научи ме, давам ти всичко,

стига само да се избавя!

 

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??