Aug 17, 2007, 11:48 PM

Избирам теб 

  Poetry
722 0 3
  Сред толкова лица във мрака,
  едно избрах да гледа мен.
  Сред толкова очи, които ме събличат,
  аз твоите избрах - да бъда в тях.

  Сред   толкова   сърца - безброй усмивки,
  аз   твоето   едно избрах,
  да тупка  в мен, да ме обрича
  на бяла пролет нощ и ден.

  Сред толкова души безмълвни,
  аз само с твоята се слях.
  И всеки миг е звън съдбовен,
  и вярата, с която заживях.
 

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??