May 29, 2016, 9:35 AM

Изчезнал в емоциите ти свят 

  Poetry » Love
537 0 3

 

 

 

Без начало и край
любещи се без свян
в света абсурден.
И да те загубвам, за да те
искам, искам, искам...

                        bluebird

 

 

 

Ти идваш всяка нощ в съня ми,
като вихрушка, нещо търсиш.
Прегръщаш книгите в главата ми
и страниците тихичко обръщаш.

Как искам да те видя, малко птиче.
В ръцете си душата ти да стопля.
Но сляп съм! Отдавна света не виждам!
А ръцете, ръцете палачът ги отсече...

Едничкото, което ми остана са мечтите.
Вземи ги! Те са синьо цвете неувяхващо.
И полети в небето по пътя си далечен,
любов и щастие във полет ще намериш.

 

 

 

 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мечтите - "синьо цвете неувяхващо". Това определено ми хареса. Както и мотото - великолепно е. Поздрав, Аластор!
  • limeruna (Йоана) -
    Мечтите винаги са били преди любовта
  • Много мило и затрогващо. Любов, която дарява себе си до последната капка... Но мечтите май (и всички други месеци) са най-непресъхващият извор
Random works
: ??:??