Jan 19, 2014, 10:37 PM

Изгаряща проклетото сърце... 

  Poetry » Other
650 0 9

Какво харесвам в теб? Не ще ти отговоря.
Навярно водопада от любов,
или ядът в очите ти, когато дълго спорим,
превърнал се в излишен апостроф.

Сълзите, дето спират във миглите ти тънки,
и малките, изящни колена
пристегнати небрежно от ластичните дънки -
ти цялата си моята жена!

Съвсем неповторима. Единствена и нежна,
събрала се във двете ми ръце,
разплакана и топла, красива, безнадеждна,
изгаряща проклетото сърце...

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??