Кой съм аз?
Коя си ти?
Кой изобщо ни събра?
В нощен час
едни сълзи
пак крадат ми от съня.
Уж далече
от теб застанах,
в безопасна територия.
Да, но вече
пак пострадах.
Всичко е само на теория.
Останах в плен
на моите мисли
Себе си заложих сам.
Дълбоко в мен,
в сърцето спиш ми,
а сякаш няма никой там.
Чувам рядко
в мен да бие,
все на слаби честоти.
Бие кратко,
после гние.
Гние, като тръгнеш ти.
Виж зависи
то от тебе,
има нужда да си тук.
Сега иди си,
но след време
ще му трябва твоя звук.
© Krischo All rights reserved.