Jul 3, 2006, 10:28 PM

Изгрев 

  Poetry
734 0 3
Там, където луната и слънцето
се срещат, в далечното... утре,
искрят цветовете в злато и сребро.
А звезди подреждат пасианси
и гадаят мъдро - добро или зло?
Заблестява изгрева с пурпурна мантия,
на хоризонта се ражда деня,
слънчев лъч играе с облака,
посипва го с златен прах.
Луната избледнява на небето
и сбогом взема от своя брат.
С целувка нежна по лицето
те събуждам с обич аз.
Дарявам те с цвета на изгрева...
и вълшебство завещано от нощта!
Тогава ми стига погледа,
усмивката на твоето лице,
за да съм щастлива - прегърни ме с две ръце!

© Евелина Мавродиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??