Jan 5, 2011, 8:33 PM

Изгубен пъзел 

  Poetry » Love
850 0 0

 

 

Когато някой от тебе си отива,

сърцето и душата от болка се превива

и невъзможно е да сглобиш сега

пъзела в ограбената си душа!

Дори да искаш живота с ръце

да сграбчиш с цялото си сърце,

нещо липсва... и знам кое -

едно изгубено, изстрадано парче.

Кой сега усмивката на лицето ми ще върне?

Кой тъй безусловно, нежно ще ме прегърне?

И за какво да се боря в сивия ми ден,

уморена от надежда и студено е в мен!

 

 

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??