Oct 3, 2012, 2:57 PM

Изгубена любов 

  Poetry » Love
491 0 0

Когато ти заговориш,
аз чувствам във мене тъга,
защото не мога да ти кажа
какво изпитвам към теб сега.

И ако някога ти разбереш,
ще бъде тъпо, нали,
да виждаш как чужди събличаш,
а аз проливам сълзи.

Ще дойдеш със сковано сърце,
наранено от хилядите.
Ще молиш за прошка, нали,
пресъхналите ми очи.

Ще протягаш към мене ръка,
а аз ще ти казвам:
"Скъпи, ти ужасно закъсня!" 

© Радост Мънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??