Jan 6, 2009, 7:52 AM

"Изгубени" и/или "Д-р Хаус" 

  Poetry » Love
521 0 5
Сложила съм те в "любими",
без разни лигави синоними.
А ти в една хетеро почивка
реши за миг и мене да поискаш.

Очите ти, лудо побесняли,
палят в мене спелеологични клади.
И в най-дълбоките ми пещери
за нещо твое жадуващо трепти.

Уреждаме си срещи подсъзнателни.
Търсим се на ниво "недочакани".
Обвиняваме телефони и компютри,
че все разминали сме се за две-три минути.

Любимият ти "Д-р Хаус"
(притежаващ едва половината ти наглост)
пред Нова всяка вечер ме приковава - 
да знам, че едно и също нещо правим тогава.

Но моята окултна натура
на "Изгубени" повече се любува.
И днес твоят с моя сериал е сменен.
А ти с псувни изкоментира Джак, Сойер и Кейт.

Поглеждам отново в папка "любими"- 
"Изгубени" с теб са несъвместими
и макар да съм влюбена в екранно реална циничност,
да тъна в островни мистерии обичам.

05.01.2009г.
гр. Пловдив


На най-любимия ми луд!

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??