Dec 19, 2012, 12:52 AM

Изгубеното "после" 

  Poetry » Love
947 0 10

Изгубеното "после"

 

 

 

Когато всичко свърши,

тъй както някога било е

и стон един прекършен

замлъкне като спомен,

 

ще тръгнем с теб нагоре

по камъните остри

да търсим нещо свое -

изгубеното "после".

 

И ще се скрием в мрака

от сенките зловещи.

Часовник ще тиктака,

отмерил тъжни срещи.

 

Ръката ти ще стисна -

от тебе огън взимам.

Единствения смисъл

за мен е да те има.

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??