Jun 29, 2007, 10:14 AM

Изгубих се 

  Poetry
1177 0 15
Изгубих се!
Като прокуден ангел.
(Самотата няма друго име)
Някой дълго време ме е чакал.
А аз му шепнех:
"Намери ме!"

Разминах се!
Сред толкоз измерения...
(Че пътищата им са тайни)
Проклинах се!
И търсех изкупления!
Намразих и очите си издайни!

Изплаках се!
И пресолих моретата.
(По дъната им- остатъци от мене)
Остана ми утехата в надеждата.
Че някой,
някой ден ще ги намери.
..................................................
Изгубих се!
Като целунат дявол...
(Нарича се обичане. До голо)
Сълзите ти в очите ти ми дават...
Посоката.
И ИСТИНСКИЯ ОГЪН!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??