Dec 29, 2009, 10:37 AM

Изхабена магия 

  Poetry
503 0 7

Изхабена магия

 

Разтуптя сърцето ми, за да те чуя.

Проглуши ушите ми, че се раздаваш.

Магията е суха вече струя

и няма свойството да напоява.

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??