Четох една история
за човек един
как попаднал в една ситуация,
търсил начин да излезе от нея.
Имал нужда от помощ човешка,
че двама по- леко
ще теглят колата тежка!
Ала отказал е той!
- Сал с чувства ще изляза
и ще бъда герой ,сиреч победител!
Но сърцето му казало,
чуй с ум напреде върви, чувствата са до време!
И борил се човекът сам,
чувства влагал и разум и плам,
мисци калявал, скали трошял.
С чувства облаци обгръщал,
ала вятъра ги отвял,
с разум стъпил тогаз и казал
- Аз ще забия кол на земята
и на тоз проблем жилото ще извадя!
Всъщност накрая и аз като него разбрах-
с помощ човешка,
с чувства взаимни,
със сърце и разум с любов пропити,
без "Азът",
с поглед към Тоз,
който с обич дарил ни е всичко това
като наш роден баща!
Проблемът ще бъде решен
ако в нозете на Бог го положим и благодарим!
Бог с един човек(Кристиан Ериксен) обърна погледа на милиони към себе си. Божият път е път за спасение!
© Румяна Щерева All rights reserved.
The work is a contestant:
Ние несъзнателно мислим, че Бог ни вижда отгоре, но Той ни вижда отвътре »