Nov 29, 2007, 9:05 AM

Изкачване 

  Poetry
759 0 20

Изкачвам си годините.

По стълбицата мъдрост.

Вхлади студа на зимите

жарта на мойта дързост.

Мечтите ми - омайните,

се влюбиха във вятъра.

Понатежаха стъпките.

Безкрили  рамената ми.

Омръзна ми театъра.

За полети към слънцето, 

жигосаха ме бръчките.

Спечелих си приятели.

Предадоха ме чувствата.

Въпроси незададени -

родиха се във отговор.

Обръщам огледалото.

Пречиствам се.

 

 Във светлината на душата си.

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??