Jan 2, 2021, 11:14 AM

Изкуствен интелект 

  Poetry » Humour
271 0 0

 

След основен ремонт, боядисана цялата

на 21 декември отварям държавата.

 

Скулптор да бях, да мога и зная

възвишени форми за нея щях да извая.

 

Художник да бях и цветове да редувам

изящни картини за нея щях да рисувам.

 

Лиричен поет да бях се родил

най-нежни рими за нея бих подредил.

 

Композитор класик ако съм бил

най-вълшебни мелодии на нея бих посветил.

 

Прочут архитект да съм и да мога сега

най-чудни дворци за нея да построя, 

 

но какво я правя, не мога да крия

като съм прост тенекеджия. 

 

д-р изк. Иван Лапатов

© Ivan Lapatov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??