Jan 12, 2021, 6:14 PM  

Изкуство 

  Poetry
357 7 20

Аз имам малко.

Много, много малко.

Една таванска стая. И камина.

Две черно-бели снимки.

Химикалка.

Мълчания, събирани с години.

Един прозорец –

много нависоко.

и своя профил –

в ъгъла на мрака.

Аз имам Юг –

единствена посока

и точица надежда,

че ме чакаш.

Сега превръщам капки дъжд в боички

чертая те до себе си – отляво.

В червено си и адски ме обичаш!

Рисувам ти сърце.

Душа.

И тяло.

Добавям блус за двама –

под пороя.

Разкъсан залез.

Тръпки. Поглед. Чувства.

 

За мъничко да можех да съм твоя,

картината ми би била изкуство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??