Mar 18, 2008, 8:46 PM

Изкуството на подсъзнателната илюзия 

  Poetry » White poetry
1004 0 5

Създай ме такава,

каквото искаш да съм,

нарисувай ми

коси от сплетената тъмнина,

очертай профила ми с целувки,

направи ми усмивка

от слънчеви лъчи

и ме обичай

такава, каквато искаш да съм -

непокорна, красива, уверена,

но моля те,

спомни си един ден,

че съм илюзия...

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??