Jul 3, 2008, 12:10 PM

Излекувай ме с любов 

  Poetry
1407 0 9

Люби ме, докато без дъх остана,

люби ме, твоя ще съм във нощта.

Не искам да съм вечно жива рана,

аз искам да съм влюбена жена.

 

Сега съм болка, зов отчаян за любов,

затова изпий ме с устни, заглуши ме.

От днес за мене ти бъди готов,

обичай ме и страстно в нощите люби ме.

© Марина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??