Излишно
върти се колелото на съдбата
гребе и разпилява същността
за кратко се задържа над водата
на формата прекрасната следа
когато се разтворят в синевата
надеждите на вечната ни страст
прахът ще скрие в дън-земята
излишното останало след нас
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.