Jul 14, 2006, 3:32 PM

ИЗМАМА 

  Poetry
696 0 0

   Когато ти от мен си тръгна
   не можах да разбера
   с какво раздяла причиних,
   та обикна друга ти?

   Искам ти да се завърнеш,
   с нежни думи да мълвиш,
   грешката си да признаеш,
   да бъдем само АЗ и ТИ!

   Ти разби сърцето мое,
   ти отрови любовта ни.
   Не разбра ли чувствата ми?
   Остани, не си върви!

   Сън ли бе всичко това
   или ти с мен си поигра?
   Сляпо вярвала съм в теб
   и в любов, сладка като мед!

© Дори Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??