Nov 4, 2008, 9:14 PM

Измамата и Ти 

  Poetry » Love
1253 0 5

Измамата под наем е взела твоето лице;

лъжовно си купува от всеки тя сърце.

С очите ти красиви примамва ме сега,

омайвате ме двама - с красиви думи, без дела.

Маска от вежливост слагаш си в нощта -

да успееш да откраднеш моята душа.

В очите ти потъвам като в кладенец сега,

ала той е пълен не с една лъжа.

Приятели сте двама - Измамата и Ти;

като стари дружки крадете ви мечти.

Но не ще откраднете моето сърце,

защото то отдавна е в твоите ръце.

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??