Jun 7, 2009, 10:41 AM

Измамна си 

  Poetry » Love
1112 0 4

Събуждам се,

но пак до мен не си...

Заминала си в мислите си,

зная,

при оня,

дето хич не го боли

за теб,

защо ли си такава?!

Измамна си,

а още те обичам...

Макар,

за кой ли път

отново се заричам:

да те оставя

да си потрошиш главата

с измамните крила

на  свободата!!

 

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??