Jun 16, 2011, 11:17 PM

Измислици-премислици... 

  Poetry
1046 0 6

 

Отдавна нямам облаци в очите си

отвя ги вятър непривикнал да изчаква

валяха толкова измислици–премислици

че бледа е Луната и оплаква…

 

… онези всички закърнели истини

по Ъглите на стая без прозорци

(в стените са закотвени моретата

и лодките по тях - и те са боси…)

 

и сенки си рисуват от листа – икони

пак смее се в огледалата празно утро

протриват длани няколко въпроса

и стихнали в косите ми – очакват друго…

 

 

 

 

 

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??