Сърцето й туптеше лудо,
но аз не мога да кажа защо?
Нещо тревожеше съзнанието,
но какво ли беше то?
Мечти тя вече няма,
любовта й изпари се, като дим от цигара.
Мечти тя вече няма
и реши да отмъсти за тази изневяра.
Мечти тя вече няма,
животът й оказа се голяма измама.
С тежка клетва се закле
той що е болка да разбере.
Душата й по детски чиста
омърсена бе от жажда за отмъщение.
Изневерил си й ти,
затова последните сълзи
ще капят от твоите очи.
Чудиш се какво общо имам аз с това,
знай, тя ми е приятелка добра,
а ти нарани нейното сърце
и сълзите мокрят дeтското лице.
Тя страшно много се промени,
вече не е същата, както преди.
За всичко това виновен си ти
и дано да страдаш, както страда тя сега...
© Яничка All rights reserved.