Jun 20, 2008, 6:32 AM

изоставен 

  Poetry » White poetry
676 0 0
 

Отиваш си от мен. Душата ми изтръгваш със мълчание.
Как без душа да съхраня от своята любов пожара?
Нима, угаснал в теб, у мен не може да остане?

 

Затваряш телефона и забравяш... за мен, за нас, за миналото.
Отворен в мен остава да отеква един въпрос без глас.
Кога и как допуснах да забравиш, че ме имаш?

© Павел Димов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??