Чуй в тази песен моето съкровение,
усети в сърцето си откровението му
тази изповед на съществуването ми
морето от чувства, тайните, истините,
изказаното, извършеното, неизживяното
премълчаното, ненаправеното…
Изповед, раждаща се в мечтанието ми,
в най – плиткото и дълбокото в душата
във всяко кътче, миг, във всеки живот…
Сбъдващото се във слънцето и радостта,
в облаците и дъгата, в звездите и дъжда…
в пустинята и във вечния на луната…
Само с поглед ще ти го споделя,
в зората ще ти доверя и отдам всичко…
Само с усмивка ще ги нарисувам…
стъпките в тези тези чувства,
искрени, красиви изписали сърцето…
Дай ми ръцете си, вземи ме в обятията им,
ела, че ще ти покажа копнежите си,
вратата ще отворя да споделиш своите…
Само с тези три думи, песен моя
ще те заведа, там където устрема ми лети..
Само с тези три думи, обич моя…
ще ти го призная - просто те обичам…
© Лили Вълчева All rights reserved.