В сърцето ми единствен си.
в мислите ми - само ти!
Живота ми осмисляйки,
аз моля тебе - остани!
Обичам те - не вярваш ли?
Вникни дълбоко, в делата ми.
Знам, тогава ще прозреш,
че думите ми не са шега.
И мигар, щом напуснеш ме,
ще забиеш в сърцето ми
... кама!
© Виолета All rights reserved.
С много обич!!!