Jan 30, 2008, 8:23 PM

Изповед 

  Poetry » Phylosophy
1149 0 19
Живея простичко и семпло -
далеч от всяка суета.
В душата ми - простори светли,
в които цял живот летя...

Когато все пак приземя се,
запявам песничка добра.
И в нея няма земетръси,
а грее приказна дъга.

Към вас политва лекокрила -
със порив светъл и красив.
И с много нежност ви закриля
духът и - истински и жив.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??