Jul 3, 2021, 9:51 AM

Израстване 

  Poetry » Phylosophy
158 0 4

Каквото и колкото имах и нямах

и даде и взе ми животът каквото можа

Пързалката му подготви ме видимо зряла

окастри излишното и въдвори правила

 

Полека избързва ритъмът днешен

потреперват чувства, любопитстват очи

На сърцето повярвах в копнежът му спешен

Единствено то ме зарежда със стих

 

Какво ако страдам и търся любов

Нали от нейната капка възкръсва тук всичко

Дървото отпуска хватка узрее ли в плод

Човекът израства ожулил характер прилично

 

Защото на този план не мога да хленча

падам и ставам, после отърсвам прахта

Оценка отличен винаги дава надежда

и литвам на воля щом израстат ми крила

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??