Sep 13, 2014, 10:39 PM

Изстиване 

  Poetry
428 0 9

Изстиване

 

Изстива бавно морската вода...

Като сърцето след раздяла

и тялото - пулсирало в страстта,

сега - на дипли одеяло.

 

Че слънцето отива си на юг

в дома, където е родено,

където вечно лято е, а тук

сбогува се с лъчи в червено.

 

И Северът облича нов сезон,

разпалва жар насред горите...

И още повече със своя стон

охлажда вятърът вълните.

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??