Mar 29, 2006, 11:05 AM

изтървахме влака 

  Poetry
986 0 2

Изтървахме влака, казвам ти,

 изтървахме влака

  и сега на градуси

 все се ежим в буренака.

Миналото ни одрипано

все го кърпим, все го веем

и си носим дрипите

докато забогатеем.    

Изтървахме влака, казвам ти!

Ако не за нас – поне за внуците

ще строим България,

докато накуцваме.

Ще и сложим и реклами.

Ще си я направим фешан.

Ще ги скрием тези рани

и светът ще е чудесен.

Изтървахме влака, казвам ти,

        итървахме влака,                      

  ако не   за нас - то  внуците

розовото бъдеще ги чака.

 

 

Р.Р.  И така вече три поколения

© Мария Чомакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??