Отдавна сме в клетката на времето -
а времето живее в нас...
Сменяват се шеметно картините...
а пропуснатите минути - отлетели!
Пътувам през времевия поток -
преминавам през миналото.
Забравили сме отдавна корените...
а човешките ни ценности и мечтите
са отдавна разпилени - настоящето
е плашещо...отеква стон! А ехото
го призрачно препраща...
оголихме сетивата си до точка
на кипене и дадохме воля на страхът!
В изумрудената сфера на времето -
няма телевизор нито радио...
управлява се от главният компютър
на нашите собствени мисли...
Затова мислите ми са позитивни
и сътворявам най - вълшебните
приказки и слънчеви послания!
Та светът е създаден за нас!
Ние сме благословени - обичани
и закриляни...Защо тогава се страхуваме?
За да вървим смело напред към бъдещето!
Ето видяхте ли? Портала на новото време...
Вижте само как блести с цветовете на дъгата!
Силни сме..! И изпълнени с безусловна любов!
Защото в нас е закодирана - божествена искра...!
Бъдещето златно пред нас разстила най - вълшебния
си път за да пребъдем в мир и светлина...
В изумрудената сфера проблясват послания,
написани са от душата и пътуват през времето
и през пространството за да оставят следа...!
Звездите са толкова далечни но във всеки
един от нас е закодирана звездната им същност!
Само трябва да отворим сетивата си...
за да се докоснем до мъдростта и знанията
на вселената и да докоснем светлината...!
22.02.2021г
Катя Джамова
© Катя All rights reserved.