Apr 7, 2009, 9:11 PM

Извинявай 

  Poetry » Love
1477 0 27

 

 HELLO>>> 

 

Добре дошъл.
Отдавна ли ме чакаш.
Не стой на прага.
Защо не си отключиш?
Не пазиш ли ключа?
Нали ти го подадох,
когато за последно
тръгна си от тука...

О, да... забравих.
Ключалката смених.
Ключът е вече друг.
Не е у теб.
Да беше се обадил.
На друг го подарих.
Обърках те със него.
Извинявай...!

 

 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??