Jan 31, 2015, 1:43 PM

Извинявай, татко 

  Poetry » Other
842 0 0

Извинявай, татко, че се провалих там където ти най-много искаше да успея.
Извинявай, татко, че ти дадох фалшиви надежди, а не успях с себе си да се преборя!
Извинявай, татко, че не намерих сили в себе си и не знаех как да реагирам.
Извинявай, татко, че съм слабото момче което ти никога не си искал!

Извинявай, татко, че изхарчих парите и съжалявам за времето което пропилях.
Извинявай, татко, че не последвах твоите съвети и бях толкова голям глупак!
Извинявай, татко, че не успях да оправдая твоите големи очаквания.
Извинявай, татко, че се провалих и цял живот ще съжалявам за това!

Извинявай, татко, че не намерих в себе си кураж и реших да се откажа.
Извинявай, татко, че страдах всяка вечер, а никога не ти го казах!
Извинявай, татко, че се спъвах в всеки камък и плачех след това.
Извинявай, татко, че се правих на щастлив, а живеех в тъга!

Извинявай, татко, че не можах да те направя щастлив и да сбъдна твоята мечта.
Извинявай, татко, че ти искаше да ме гледаш от ниско, а аз да бъда горе на върха!
Извинявай, татко, за всяка глупост, за всяка грешка и за всяка сълза.
Извинявай, татко, че рядко ти казвам колко те обичам и за всичко ти благодаря!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??