Oct 24, 2018, 8:08 AM

Извод 

  Poetry » Phylosophy
426 0 0

Отиде си, поредният и остаря

И датата в календара отлетя

И няма връщане назад

А до вчера бях си още млад.

 

Денят замина безвъзвратно

И няма да се върне пак обратно

Затуй огледай се напред

И продължавай по пътя си пред теб.

 

Не трябва ти да жалиш за отминали неща

Не можеш да ги върнеш на никаква цена

А нервите които изхаби

Са обици на твоите уши.

 

Недей се притеснява, че пропуснал си момента

Защото пътят ти е вече в друга лента

А тя е може би по вярната за теб

Така че продължавай пак напред.

 

Препънеш се в някого или пък във нещо

Боли те много, а отвътре чак ти е горещо

Отвърнеш ли, започва се война

Така, че остави го да си живее с тази негова вина.

 

Отмини го и го забрави, за назидание

Това ще бъде неговото наказание

А знаем всички че колелото, като в огледало

Ти показва, че в живота всичко се въртяло. 

© Hristo Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??