Feb 14, 2005, 11:43 AM

Извор 

  Poetry
718 0 0

Извор

 

Ще се превърнем в бурни вълни

в безкрайно пясъчно море...

Като морска пяна и бриз –

ще сме нещо така съвършено.

 

Ще строим вселени през деня

от слънцето ще черпим сила

Като ефирни лъчи и светлина –

ще сме утрото на всичко.

 

Ще имаме прекрасни нощи –

вечери пълни с ароматно бъдеще...

Като чисти истини и златен дъжд –

ще сме извор на живота.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??