Apr 18, 2007, 12:58 PM

ИЗВЪНЗЕМНИ 

  Poetry
793 0 15
Тя от Венера е. Той пък от Марс.
Две извънземни живеят във нас.
Уж си общуват като земляни,
а чуждоезични словата звучат.
Говорят, говорят, насън и наяве,
но блъскат се думите им във стена.
И вместо разбиране и разясняване,
нахлуват във личната си свобода.
Тя моли за "свръзка". Той - за смирение.
Тя търси любов. Той - свобода.
И трябва им доза голямо търпение,
за да оставят взаимна следа.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??